Magazin > VIP
7070 ogledov

Britanci ne morejo verjeti, kaj si je privoščila Beckhamova

victoria beckham Profimedia
Njeno premoženje je ocenjeno na 335 milijonov funtov, zato je bilo ogorčenje po njeni zadnji potezi na Otoku ogromno.

Trideset oseb, ki so zaposleni pri Victorii Beckham oziroma njeni blagovni znamki, so prejeli pismo, v katerem jih je modna oblikovalka obvestila, da morajo zaradi krize za dva meseca na čakanje, kar pomeni, da bodo dobili le 80 odstotkov plače, pa še to bo plačala država. Kot piše Daily Mail, naj bi Victoria obljubila, da bo poravnala še preostali 20 odstotkov, a ji tega po zakonu ni treba. 

Njena odločitev naj bi prizadela zaposlene, ki so delali v marketingu, v njenem butiku v predelu Mayfair, ki ga je morala zapreti, in tiste, ki so delali na oddelku za pomoč strankam.

Ogorčenje na Otoku je bilo zaradi tega ogromno, saj je premoženje njene družine ocenjeno na 335 milijonov funtov. Samo zvezdničine torbice naj bi bile vredne 1,5 milijona funtov. Poleg tega sta zakonca Beckham pred dvema tednoma za 17 milijonov kupila stanovanje v Miamiju. "V tem času, ko trpi na milijone ljudi, bi bilo dobro, da multimilijonarji pomagajo državi in ne iščejo dobička na plečih davkoplačevalcev,“ je Victorijino potezo pokomentiral poslanec Robert Halfon.

"Trdo delamo na tem, da v teh časih ohranimo zdravo poslovanje in poskrbimo za cenjeno ekipo Victorie Beckham,“ pa je povedal tiskovni predstavnik zvezdnice in dodal, da so to odločitev sprejeli po tehtnem premisleku.

Četudi Victoria spada med najbolj zaželene oblikovalke, ki jo promovirajo znane prijateljica, pa je njeno podjetje že dalj časa v težavah. Več o tem lahko preberete TUKAJ

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.