Magazin > VIP
19 ogledov

Britanci so mu prepovedali nastop

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Velika Britanija je Chrisu Brownu prepovedala koncerte v njihovi deželi, saj ne želijo podpirati glasbenika, ki je fizično napadel svoje dekle. Pevec je zaradi tega že odpovedal celotno evropsko turnejo.

Britanske oblasti so sklenile, da v njihovi deželi ni prostora za glasbenike, kot je Chris Brown. Dvaindvajsetletnega pevca so označili za nasilneža, ki pri njih ne bi smel nastopiti.

 

"Odločitev temelji na preprostem razlogu – v Veliki Britaniji ne trpimo ljudi, ki so zakrivile težko kaznivo dejanje. Naša glavna skrb je, da zagotovimo varnost našemu narodu," je pojasnil tiskovni predstavnik britanskega ministrstva za zunanje zadeve.

 

Ali Chris misli, da je Evropa država?

Uspešni glasbenik se je na tovrstno odločitev Britancev odzval s pojasnilom, da ga v Evropi žal ne bomo videli.

 

"Želim se opravičiti vsem oboževalcem, a moja evropska turneja je odpovedana. Prepričan sem, da veste, da so mi prepovedali nastopiti v vaši državi," je na svoji spletni strani zapisal pevec in hkrati spodbudil govorice, da mu zemljepis ne leži najbolje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.