Magazin > VIP
25 ogledov

Britanci stavijo na ločitev

Med blagoslovom bosta morala ženin in nevesta tudi poklekniti. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Veliko Britanijo je že zajela mrzlica pred poroko princa Williama in Kate Middleton. Stavijo namreč na vse, kar je povezano z velikim dogodkom.

William in Kate se sploh še nista poročila, a Britanci že stavijo na njuno ločitev. Čeprav nekateri menijo, da je to izjemno nespoštljivo do mladega para, so lastniki stavnic drugačnega mnenja. "Stave, kakšen bo naslednji korak članov kraljeve družine, so postale tradicija. Britanci so z njimi povsem obsedeni," je povedal Darren Haines, predstavnik stavnice Paddy Power.

Ločitev šele po 10. obletnici
Poroka, načrtovana za 29. april, je na stavnicah v tem času številka ena. Britanci si trenutno belijo glave s tem, ali bo Kate na poroko prispela v avtomobilu ali v kočiji, ali bo na poroko zamudila tri minute in kako dolga bo njena vlečka. Pojavljajo se tudi ugibanja o tem, kje bosta William in Kate preživela svoje medene tedne in na katero pesem bosta prvič zaplesala – največ možnosti imata You're Beautiful Jamesa Blunta in Everything I Do Bryana Adamsa. Stavnice ponujajo tudi možnost ločitve, ki paru do sedaj predvideva, da se bo to zgodilo šele po njuni 10. obletnici poroke.

Rupert Adams
, predstavnik stavnice William Hill, je dejal, da ljudje stavijo zaradi zabave in zato ne pričakujejo, da bodo kaj zaslužili. "Ljudje stavijo na konje in različna tekmovanja, kot je X Factor. Zakaj torej ne bi stavili tudi na njuno poroko?"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.