Magazin > VIP
61 ogledov

"Britanska kraljica umira"

kraljica Elisabeta Reuters
Ameriška revija Globe je objavila novico, da je britanska kraljica bolna in hitro umira.

Šestinosemdesetletni britanski kraljici Elizabeti II. zdravje hudo peša in umira, je poročala ameriška tabloidna revija Globe. Na naslovnici revije so objavili kraljičino fotografijo, nad njo pa zapisali Ekskluzivno – kraljica umira!

Njeno zdravstveno stanje pa je po njihovih navedbah hitro sprožilo bridko bitko za prestol, ki jo bije njena snaha, cornwallska vojvodinja Camilla. Ta naj bi poskušala sabotirati princa Williama in njegovo soprogo Kate Middleton, da bi se odpovedala prestolu. "Kraljičino stanje se slabša, neusmiljena Camilla pa spletkari," je povedal vir za omenjeno revijo.

Medtem ko iz Buckinghamske palače omenjenih navedb še niso komentirali, je kraljičin trenutni urnik še vedno natrpan. Njena visokost se v javnosti pojavlja pogosto, tako kot se je do zdaj.

Revija Globe sicer slovi po kontroverznih člankih in naslovih. Med obtožbami, ki so letele na kraljevo družino, so bile tudi te, da je Camilla poskušala narediti samomor in da je imela princesa Diana skrivno hčerko. Kate Middleton je postala zadnja tarča, vse od poroke z Williamom. Bila je že noseča in splavila, ni ji bilo prizanešeno niti ob objavi na pol golih fotografij na počitnicah.

Komentarjev 1
  • iHEki 08:05 07.november 2012.

    "Oseminšestdesetletni britanski kraljici Elizabeti II. " ... Šestinosemdeset jih ima ...