Magazin > VIP
231 ogledov

Britanski dvor sklical urgentni sestanek: Čemu panika?

kraljica Elizabeta II. EPA
Britance vznemirila novica, da je kraljevi dvor sklical nujen sestanek. Nekateri mediji celo pišejo, da naj bi kraljica Elizabeth umrla …

Včeraj zvečer je britanski dvor sklical urgentni sestanek za danes dopoldne in na tega pozval vse, ki imajo kakršnokoli vezo z dvorom ali kraljevo družino. Zakaj so sklicali sestanek, ne ve nihče. Razloga ne poznajo niti uslužbenci, ki za kraljico Elizabeth delajo že več desetletij. Priznavajo pa, da je takšno sklicevanje urgentnih sestankov za kraljevi dvor izjemno nenavadno in da se kaj podobnega ne zgodi velikokrat, piše britanski The Daily Mail.

Nekateri drugi britanski mediji so šli celo tako daleč, da so zapisali, da naj bi bila tako kraljica Elizabeth kot tudi njen mož princ Phillip mrtva. No, za Newshub je novinarka Tova O'Brien potrdila, da je dvor sporočil, da sta oba zdrava in živa, še vedno pa ne vedo, zakaj so sklicali sestanek.

Britanski mediji menijo, da bo kraljica Elizabetha javnosti sporočila veliko novico, ki zadeva tako njo kot njenega moža Phillipa. Britanski dvor na vprašanja tamkajšnjih medijev ni odgovarjal. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.