Magazin > VIP
29563 ogledov

Britanski princ je ponoči ves pohoten zvonil na njenih vratih

courtney love
1/8
Profimedia
Vdova pevca Kurta Cobaina trdi, da jo je osvajal sin britanske kraljice Elizabete II.

Britanski princ Andrew se je zaradi prijateljstva s škandaloznim poslovnežem Jeffreyjem Epsteinom, ki je bil obtožen pedofilije in si je pred kratkim v ječi vzel življenje, znašel v težavah.

Pevka in igralka Courtney Love trdi, da se je princ neke noči pojavil pred njenimi vrati, ker je hotel seks. Naslov naj bi dobil od Epsteina.

"Bila sem v postelji, ko je ob enih zjutraj zazvonilo. Nadela sem si copate in jutranji plašč in pred vrati našla kraljičinega drugega sina in njegovega varnostnika. Povedal mi je, da je naslov dobil od skupnega prijatelja in da si je zaželel zabavne noči v Hollywoodu in jaz naj bi bila za to pravi naslov,“ je povedala pevka, ki pa princu ni pripravila vroče noči, ampak le čaj, ki mu ga je postregla v skodelici, na katerem je bil obraz njegove mame. Pred kaminom pa naj bi se Andrew nato začel z njo spogledovati.

Ko mu je pojasnila, da se med njima ne bo nič zgodilo, je odšel, je še razkrila v svoji avtobiografiji "Dirty Blonde: The Diaries of Courtney Love“.

princ andrew | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 3
  • Tatjana Ha 13:27 03.oktober 2019.

    A to je kot neko nakladanje ...

  • leonardo 11:22 01.oktober 2019.

    Moški je pač probal? Po večini to počne moški spol a ne? če to počne ženska ji rečejo kur.. Zakaj pa je imel njegov pokvarjeni prijatelj njen naslov?

  • sam50 07:33 01.oktober 2019.

    Pač ni bil njen tip.....