Magazin > VIP
164 ogledov

Britanski zvezdnik za stilistko izbral Slovenko

Karl Michael
1/5
Osebni arhiv
Jasmina Gregurič iz Škofje Loke je s svojimi kreacijami očarala britanskega pevca Karla Michaela. Nanj je naredila tako dober vtis, da si jo želi za stilistko.

Njuno poznanstvo se je začelo na Instagramu. "Sledila sem njegovim objavam. Nekega dne je objavil fotografijo usnjene jakne, ob fotografiji pa zapisal, da si jo želi, in vprašal, kje bi jo bilo mogoče kupiti oziroma ali mu jo lahko nekdo naredi. Iz čiste šale sem mu odgovorila, da mu jo lahko naredim jaz," nam je izdala Jasmina in dodala, da je po njenem komentarju Michael, ki je na Otoku zaslovel v šovu The Voice, začel slediti njenim objavam. Čez nekaj časa jo je vprašal po elektronskem naslovu, ker mu je v oči padla jakna, ki jo je Jasmina naredila svojemu fantu. "En mesec sva komunicirala prek elektronske pošte, nato pa sva s fantom odpotovala v London, kjer sva si ogledala njegov koncert." 


Jasmina in Karl Michael sta se srečala tri dni pred koncertom, ko mu je v dar predala obljubljeno jakno. "Naredila sem mu tudi hlače, se pravi komplet. Ne morem verjeti, da sem zadela velikost. Vedela sem le, kako visok je in da nosi oblačila velikosti 'medium'.“ Čeprav je imel pevec, ki ima trenutno s koncerti polne roke dela, že izbrano obleko za svoj naslednji koncert, je na koncu oblekel Jasminino kreacijo. "Občinstvu je povedal, da sem mu jaz naredila hlače in jakno. Tudi pokazal je name. Rekel mi je celo, naj razmislim o tem, da bi bila njegova stilistka," je še dodala 35-letna Škofjeločanka, ki šiva že od svojega 18. leta. "Najprej sem se urila pri Kroju, delala sem tudi pri Nancy Aljančič, zdaj pa sem pri Odeji," nam je še povedala svetlolaska, katere talenta pa ne odkrivajo le v tujini, ampak tudi doma. Med drugim je naredila obleko pevki Kseniji Rebeki in raperju Juretu Milavcu.

Komentarjev 2
  • punca05 11:15 01.avgust 2013.

    super, saj po Odeji, Kroju ni bilo najbrž možnosti za kakšen hud zaslužek.Upam, da ji uspe

  • dd 10:00 01.avgust 2013.

    Lepo, da je še ena Slovenka tako uspešna. Čestitke.