Magazin > VIP
21 ogledov

Britney in Jason odpovedala poroko

Britney Spears Jason Trawick FameFlynet
Britney Spears in njen menedžer Jason Trawick sta se nameravala vzeti konec decembra, a sta poroko odpovedala.

Golobčka naj bi se namreč zadnje čase zelo pogosto prepirala, pravi neimenovan vir. "Svojim prijateljem sta razložila, da sta poroko le prestavila. Po vsej verjetnosti pa se ne bosta nikoli sprehodila do oltarja. Brit namreč meni, da je Jason zelo dolgočasen. Do nje se obnaša, kot bi bil njen oče in ne fant, kar pevka sovraži. Jason jo sicer ljubi, a se ne vidi v vlogi njenega moža," je še izdal vir in dodal, da Brit in Jason že spita v ločenih spalnicah.

Britney in Jason svoje žalosti za razliko od pevkinih staršev ne kažeta. "Zelo sta žalostna. Lynne in Jason sta si zelo blizu. Nanj gledata kot na sina. Britneyjin oče pa meni, da jo Jason ne bi smel zaprositi, če ni prepričan. Počuti se izdanega," je še povedal vir.

Komentarjev 1
  • lunnatic 21:17 16.november 2012.

    Lep pozdrav, javljam se iz sSlovenije, kjer nujno potrebujemo tvojo pomoc! http://skrci.me/fyGGy sSlovenija je le ena izmed mnogih držav v igri , kjer se države bojujejo med seboj za razlicna ozemlja. Trenutno sSlovenija obsega vse njene osnovne regije, hkrati pa ...prikaži večpa okupiram 2 nemški regiji ter celotno Švico. V kratkem nam potece Non-Agressive pakt z Italjani ter Madžari in temu verjetno sledi vojna. Slovenci sicer imamo tesna zavezništva z Grki in Izraelci, ker ne želimo izgubiti neodvisnosti in pasti pod tujo kontrolo potrebujemo tvojo pomoc!Še malo o sami igri: vsaj uporabnik zacne kot normalen perbivalec sSlovenije in vojak, vendar pa lahko z nekaj potrpljenja napredujete ter postanete predsednik, kongresnik, pisec casopisov, vodja vojaških enot ali pa preprosto ostanete zvest vojak. Igra ne vzame veliko casa, približno 10 minut na dan, a je hkrati zelo zanimiva, predvsem zaradi tekmovalnosti in povezanosti Slovencev med seboj.Igra trenutno šteje nekaj vec ko