Magazin > VIP
9 ogledov

Britney in Justin spet skupaj

britney_justin_main Žurnal24 main
Vendar ne kot par, ampak samo kot prijatelja. Justin je namreč pristal na srečanje s svojo nekdanjo veliko ljubeznijo.

Če je Madonna pop kraljica, je Britney Spears zagotovo pop princesa. Vsaj bila je. Nekoč obetavna pevka in idol vsem najstnicam je danes le bleda senca tistega, kar v splošnem dojemamo kot uspeh. Psihično zlomljena, brez energije, ločena in z omejenim videvanjem svojih otrok je Britney ujetnica svoje lastne slave in travm, ki slavo spremljajo. Njen nekdanji fant Justin Timberlake pa je pravo nasprotje tega. Niza hit za hitom, povezujejo ga z vedno lepšimi in bolj priljubljenimi lepoticami, njegove plošče se prodajajo za med, k sodelovanju pa ga vabi vse več zvezdnikov – nazadnje Madonna.

Zaskrbljeni Britneyjin oče je zato poklical njeno staro ljubezen in Justina menda prosil, naj se z Britney pogovori na štiri oči. Jamie Spears namreč meni, da bo srečanje z nekdanjim fantom Britney pomagalo, da se izvleče iz depresije in pusti za sabo psihološke težave, zaradi katerih je bila že dvakrat hospitalizirana. Justin je pristal, srečanje pa naj bi se zgodilo to poletje na diskretnem družinskem srečanju v njeni hiši.

Nedokončana zgodba nekdanjih zaljubljencev
Seveda je novica o srečanju lahko le debela laž. Vendar, če oba malce psihološko analiziramo, nam je dokaj jasno, da ta par še ni rekel zadnje besede. Justin in Britney sta bila ljubljenčka pop scene, par pa sta bila od leta 1998 do 2002, čeprav jih je mnogo, ki so trdili, da se je njuna simpatija razvila že v mladih letih, ko sta bila oba člana kluba Mickey Mouse. Nato se je zgodil preobrat, ki ga nihče ni pričakoval: navidezno popoln par se je razšel! Britney je zapustila Justina in se odpravila najstniškim norim doživetjem nasproti. Privoščila si je vse: moške, pijačo in drogo.


Slike, ki so obkrožile svet in razkrile razmerje Justina in Cameron. © Flynet/JLP

 
Justin se hedonističnim užitkom ni prepustil v taki meri, temveč je uničevalno agresijo pozitivno usmeril v ustvarjanje novega albuma. Album Justified je bil njegov prvenec po razhodu s skupino NSYNC in se je takoj povzpel na najvišja mesta glasbenih lestvic. Pred mediji ni skrival svoje bolečine, temveč je odkrito priznal, da je v album izlil vso svojo bolečino in da je z Britney nepreklicno opravil. Vendar je že videospot za eno od pesmi z albuma dobesedno kričal, da Justin ni niti približno prebolel svoje prve ljubezni. Video z naslovom Cry Me a River govori o razhodu, prevarah, lažeh in maščevanju. Poleg tega je bilo dekle iz videospota neverjetno podobno Britney. Tudi na čustvenem področju ni miroval. Skoraj ob istem času, ko je svet obkrožila novica, da se bo Britney poročila s Kevinom Federlinom , so v javnost prišle fotografije zaljubljenega Justina in vroče igralke Cameron Diaz . Zgodba se je odvijala naprej: Britney se je poročila, zanosila, rodila, rodila še enkrat. Justin pa ob nobeni lepotici ni našel miru. Povezovali so ga s starejšima, a izkušenima pevkama Kyle Minogue in Janet Jackson , čeprav govorice niso bile nikoli potrjene. Nato je potrditev iskal v razmerju z eno od najbolj zaželenih žensk v postelji, z že omenjeno Diazovo. Po dobrih treh letih je bilo konec tudi te pravljice. Ravno ob izidu pesmi z drugega albuma My Love, ko so že vsi ugibali o poroki med njim in Diazovo, se je par razšel.


Dopolnjevala sta se tudi na tekmi, kjer sta na dresih imela natisnjena svoja nadimka: Tinky in Pinky. © Flynet/JLP

 
Upanje umre zadnje
Čeprav v javnost nikoli ni prišla novica o vzroku za njun razhod, naj bi to menda razkril naslov ene od pesmi na njegovem drugem albumu. Gre namreč za pesem z naslovom What Goes Around, Comes Around, v kateri Justin sumljivo govori o karmi in ljubezni, ki ga je zapustila. Vse hudo, kar je moral pretrpeti, pa naj bi se njegovi izgubljeni ljubezni vrnilo v najhujši obliki. Predvsem je to očitno v besedah, v katerih razlaga, da je ona v novem razmerju venomer osamljena; da njen novi partner neprestano ponočuje in se ne oglaša na njene telefonske klice ... in nenazadnje, da je izvedela, da sedanji partner počne, kar je nekoč počela ona. Torej konkretna zgodba o varanju, lažeh in bolečini, ki je prav bodla v oči z velikim napisom: Britney je še vedno v mojem srcu. To očitno ni bilo po volji Cameron, Justin pa ji je pomahal v slovo. In spet so ga povezovali z novimi lepoticami – s požiralko moških Scarlett Johansson in nazadnje s priljubljeno starejšo hčerko nanizanke Sedma nebesa Jessico Biel . Vendar so budni opazovalci verjetno zasledili, da sta se s Cameron razšla ob približno istem času, ko so časopise napolnili naslovi o ločitvi Kevina in Britney. Kot bi želel sporočiti, da so ji njegova vrata odprta, če bo potrebovala tolažbo ali ramo, da se izjoka.

Tudi če je to le slaba teorija, jih ni malo takih, ki trdijo, da se prva ljubezen ne pozabi nikoli ter da je verjetno le Justin tisti, ki lahko Britney spravi k sebi. In čeprav se Justin v javnosti mačistično postavlja z lepimi ženskami in čeprav se Britney bojuje s psihiatri, alkoholom in zdravili, je on vedno tam, ko ga ona potrebuje. Navzven močen, sposoben izreči tudi kakšno pikro na njen račun, ji vseeno pošlje pismo tolažbe v psihiatrično bolnišnico in očitno je pripravljen tudi na srečanje z njo. Bo že res; stara ljubezen – če ne gori, pa tli.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.