Magazin > VIP
13 ogledov

Britney, ne približuj se!

Britney Spears Flynet/JLP Žurnal24 main
Britney je po izgubi pravic do obiskov svojih dveh sinov dobila še prepoved približevanja.
Britney Spears se naslednjih pet dni ne sme približati svojemu bivšemu možu in sinovoma na manj kot 30 metrov, saj bo v nasprotnem primeru aretirana. Prepoved je zahtevala policija, da bi "umirila situacijo“ je potrdil Federlinov odvetnik Mark Vincent Kaplan, ki pa ni povedal, ali bo zahteval, da se prepoved podaljša.

"Če oseba, ki je dobila prepoved približevanja, le-to prekrši, jo lahko aretiramo,“
je dejal predstavnik losangeleške policije Mike Lopez, ki ni želel potrditi, ali je bil Spearsovi izdana taka prepoved. "Policisti zahtevajo prepoved, kadar je žrtev v neposredni in takojšnji nevarnosti.“

Kaplan je dodal, da Kevin želi otrokoma zagotoviti stabilno okolje. "Želi si, da bi oba starša lahko polno sodelovala v življenju njunih otrok,“ je še dodal.

Britney nadaljuje kot prej
Mnogi so pričakovali, da bo Britney po petkovih dogodkih vzela čas za počitek in razmislek o svojem življenju. A temu ni tako. Pevka je med vikendom čas preživljala v družbi fotografa Adnana Ghabiba, v ponedeljek pa so spet imeli delo policisti, ki so poskrbeli za odstranitev njenega avtomobila, potem ko ji je na avtocesti spustila zračnica.  Britney je avtomobil preprosto pustila na kraju dogodka in pot nadaljevala v avtomobilu fotografa.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.