Magazin > VIP
12 ogledov

Britney ostaja v bolnišnici

1/2
Žurnal24 main
Otroci Britney Spears so doma pri očetu, pevko pa so še zadržali v bolnišnici na opazovanju.

Kevin odpeljal otroke domov
Zadnje novice poročajo, da je Kevin Federline v petek zjutraj odpeljal otroka Jaydna Jamesa in Seana Prestona iz bolnišnice k sebi domov, medtem ko so Britney še zadržali v bolnišnici na opazovanju.

Neimenovani vir iz bolnišnice je sporočil, da Britney obravnavajo kot bolnika s posebnimi potrebami. Bolniki "s posebnimi potrebami" so "ali vzeli prevelik odmerek ali poskušali storiti samomor." Z drugimi informacijami je bolnišnica za zdaj še skopa.

Za zdaj še ni znano, zakaj je bil Jayden James v rešilcu, saj so prva poročila navajala, da naj bi bilo z obema otrokoma vse v redu. V bolnišnico sta prišla tudi Kevin Federline in Sean Preston. Pridružila sta se jim tudi Sam Lufti , ki so ga mediji pred časom povezovali s pevko, in Jamie Spears , Britneyjin oče. Policijski predstavnik je sporočil, da se zdravniki še odločajo, ali bodo pevko obdržali na 72-urnem opazovanju, kar jim omogoča kalifornijski zakon.

Britney so zvezano pripeljali v bolnišnico. © Retna

 

Kaj je vzela?
Policisti naj bi pevko našli na njenem domu pod vplivom neznane substance. Britney so na nosilih odpeljali v bližnjo bolnišnico Cedars-Sinai, kjer je ob prihodu z gestami "pozdravila" novinarje.

Sean Preston in Jayden James naj bi bila nepoškodovana in že na varnem pri svojem očetu Kevinu Federlinu.

Zadrževala otroka
Policija je prejela klic, da Britney na svojem domu zadržuje svoja dva sinova. Sean Preston in Jayden James, ki živita pri očetu Kevinu Federlinu, sta bila na obisku pri materi. Ko je Federlinov varnostnik prišel po otroka, ju pevka ni želela predati.

Bolničarji zakrivajo pevkin obraz v rešilcu. © Retna

 
Na prizorišče so poklicali policijo. Policist Jason Lee je dejal, da so "mirno posredovali v družinskem sporu zaradi skrbništva", več informacij pa ni želel izdati. Kljub sodnemu nalogu, ki Britney narekuje, da mora sinova predati policiji, se to ni zgodilo. Policija je poklicala okrepitve, prispeli pa so tudi gasilci in policijski helikopter.

Zadnja poročila navajajo, da je pred pevkin dom prispelo reševalno vozilo, iz katerega so pred vhod prinesli nosila in invalidski voziček, kar naj bi namigovalo na to, da so imeli opraviti s psihično neuravnovešeno osebo. Kakšne so bile razmere v notranjosti hiše, še ni znano, priče pa so stanje opisale kot napeto.

Odvetniki dvignili roke
Pevka se je sicer udeležila zadnjega sestanka z odvetniki svojega nekdanjega moža, a se je vse končalo po petnajstih minutah. Federlinov odvetnik je dejal, da je bila pevka pripravljena sodelovati, a da bi si sam želel daljšega pogovora.

Medtem pa so odvetniki, ki pevko zastopajo, zaprosili sodišče, ki obravnava postopek za skrbništvo, za izključitev iz procesa, saj je med njimi in njihovo stranko prišlo do "prekinitve v komunikaciji", zaradi česar je ne morejo več zastopati.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.