Magazin > VIP
35 ogledov

Britney, prava blondinka

Britney je v svoji kratki glasbeni karieri izustila že mnogo neumnosti, njena ši Žurnal24 main
Najneumnejše izjave glasbenikov. Nepremišljene, brezbrižne in celo žaljive.

Izjave. Po številu neumnih izjav med pop zvezdniki kraljuje Britney Spears, ki je med drugim izjavila, da rada hodi prek morja, recimo v Kanado (Brit je Američanka, op. a.), rada pa bi tudi pela v muzikalih v kakšnem majhnem prostoru, kot sta London ali Anglija. Geografija res ni njena vrlina, saj bi se Japonske branila predvsem zaradi rib, ki so "zelo priljubljene tam v Afriki". A Britney še zdaleč ni edina cvetka in med najneumnejšimi izjavami, ki jih je izbrala revija NME, niso samo blondinke.

Tudi Bonu kdaj uide kakšna
Po svojih žaljivih in neprimernih izjavah slovita brata Gallagher: Noel je denimo svojim glasbenim kolegom iz skupine Blur zaželel, naj "staknejo aids in umrejo". Tudi sicer inteligentnim rock zvezdnikom kdaj uide kakšna butasta – leta 1989 je Bono (U2) v intervjuju dejal, da bi lahko "šel na oder, si odpel hlače, pokazal tiča in ljudje bi mislili, da gre za nekakšno stališče".

Kje bo letos canski festival?
Christina Aguilera
je nekoč na vprašanje, ali se bo udeležila canskega filmskega festivala, odgovorila: "Kje pa bo letos?" Pevec znova združenih Suede Brett Anderson je leta 1992 za Melody Maker dejal, da je "biseksualec, ki ni imel homoseksualne izkušnje". Na to je njihov bobnar Simon Gilbert, sicer deklarirani gej, pozneje odgovoril, da je potem on "biseksualec, ki ni imel heteroseksualne izkušnje". "Hvala, Brazilija!" pa so besede, s katerimi se je kanadska rockerica Alanis Morissette zahvalila občinstvu na koncertu v Peruju. Kar je še vseeno manj sporno kot izjava Mariah Carey, ki bi bila "rada tako suha kot lačni otroci v Afriki, a brez muh in revščine".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.