Magazin > VIP
7723 ogledov

Britney Spears: "Dobro veš, kaj si naredila!"

britney spears, lynne spears Profimedia
Britney Spears objavila zapis o svoji mami. Pozneje je objava izginila.

Pevka Britney Spears je konec septembra dosegla pomembno zmago. Sodnica je odločila, da njen oče ne bo več skrbnik njenega premoženja, s čimer se je končala njena 13-letna agonija. 

Britney je pred kratkim povedala, da ji njena mlajša sestra ni hotela pomagati, sedaj pa je svetu razkrila tudi, da za skrbništvo krivi mamo Lynne.

Na Instagramu je objavila daljši zapis, ki pa ga je pozneje umaknila. "Ko se zasmejem in se zavem, da se že dolgo nisem smejala. Mojo mamo zaskrbi in vpraša: 'Čudno se obnašaš. Kaj je narobe s tabo?' Jaz odvrnem: 'Zdravo, moje ime je Britney Spears. Lepo, da sva se končno spoznali!! Preden nadaljujem, se moram vnaprej opravičiti. Minilo je 13 let in malo sem zakrnela.',“ je pevka objavila na svojem zidu in dodala, da se je na novo rodila. "Hvala, da ste zapustili moje življenje in mi končno dovolili, da zaživim.“

Pevka tudi pravi, da je ideja, da njen oče postane skrbnik njenega premoženja, zrasla na zelniku njene mame. "Moj oče je pred 13 leti začel skrbništvo, česar pa ljudje ne vedo, je, da mu je to idejo dala moja mama. Teh let nikoli ne bom dobila nazaj. Na skrivaj mi je uničila življenje. /.../ Ne pretvarjaj se, da nisi vedela, kaj se dogaja in od****. Dobro veš, kaj si naredila,“ je še dodala.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.