Magazin > VIP
2559 ogledov

Britney Spears je noseča in poročena!

britney spears Instagram
Britney Spears razglasila vesele novice!

Pevka Britney Spears je na družbenih omrežjih razkrila, da pričakuje otroka, ušel pa ji je tudi podatek, da je poročena, saj je svojega partnerja naslovila z besedo "mož".

Zvezdnica je zapisala, da je pred počitnicami na Havajih močno shujšala, zato je bila nad svojim trebuščkom presenečena. "Moj mož je rekel: 'Ne, noseča si le s hrano!!! Zato sem šla po nosečniški test ... in uhhhh ... dobila bom otroka."

40-letnica je že pred časom razkrila, da ji oče, ko je imel še nadzor nad njenim premoženjem, ni dovolil zanositi, čeprav si je močno želela še enega otroka. S plesalcem Kevinom Federlinom ima dva sinova, za njenega moža, igralca Sama Asgharija, pa bo ta otrok prvi.

Brit je v zapisu še razkrila, da je med svojima prvima nosečnostma trpela za perinatalno depresijo. "Bilo je grozno. Takrat se ženske o tem še niso pogovarjale. Jezusu hvala, da nam te bolečine ni treba več skrivati. Tokrat bom vsak dan izvajala jogo."

Veselo novico je na svojem profilu razkril tudi Sam, ki pravi, da bo očetovstvo najpomembnejša vloga v njegovem življenju. "Poroka in otroci so naravni del močne zveze, polne ljubezni in spoštovanja," je še dejal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.