Magazin > VIP
2559 ogledov

Britney Spears zbežala iz hiše, v kateri sta umrla Brittany Murphy in njen mož

brittany murphy realtor.com
Prodali hišo, v kateri sta umrla igralka Brittany Murphy in njen soprog.

brittany murphy | Avtor: Profimedia Profimedia
V Los Angelesu so za 12,2 milijona dolarjev prodali vilo s temačno preteklostjo. Leta 2008 jo je igralki Brittany Murphy prodala pevka Britney Spears. Eno leto pozneje se je Murphy zaradi zastoja srca zgrudila v kopalnici. Pet mesecev pozneje je v hiši umrl Brittanyjin 40-letni mož Simon Monjack, za katerega naj bi bili usodni pljučnica in anemija. Nekaj časa se je namigovalo, da bi bila smrt zakoncev lahko povezana s strupeno plesnijo, a so to teorijo hitro ovrgli. Igralkine smrti v Hollywoodu še vedno niso pozabili. HBO je pred nekaj dnevi sporočil, da bodo o njej posneli dokumentarni film v dveh delih.


Zanimiva je tudi zgodba njune hiše, ki so jo v zadnjih 11 letih poskušali prodati kar 10-krat. Leta 2013 so se lotili obsežne prenove, ki je trajala tri leta. Leta 2017 jim jo je le uspelo prodati, novi lastnik pa se je za prodajo odločil lani.

Zaradi slabe energije? Vizažistka Julianne Kaye, ki je delala za Britney Spears, je februarja v podkastu “We Need To Talk About Britney”, povedala strašljivo zgodbo, ki se je zgodila v vili, ko je tam še živela pop princeska. "Britney je imela to hišo na vrhu Sunset Plaze. Poklicala me je. Moj prijatelj je šel do nje, da bi na njej izvajal reiki. Verjetno je bila na divji zabavi in je potrebovala malo sprostitve. Odšel je, ona pa je pri bogu zaprisegla, da je odprl nekakšen portal, skozi katerega je izpustil zlovešče duhove, ki so jo sunili po stopnicah. Bilo je tako hudo, da je odšla v hotel. V hišo se nikoli več ni vrnila. Rekla je: 'Nisem nora, vem, kaj sem videla in vem, kaj sem občutila.'“

Brittany Murphy, Simon Monjack | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.