Magazin > VIP
12 ogledov

Britney vnovič v zakonski jarem?

Britney in njen agent sta se zaročila. Žurnal24 main
Britney Spears naj bi se pripravljala na tretjo poroko. Tokrat naj bi "večno zvestobo" obljubila Jasonu Trawicku.

Po več kot treh letih občasnih zmenkov je razmerje med pevko ter njenim agentom in ljubimcem postalo resno. Kljub dvema propadlima zakonoma – prvi je trajal le 55 ur – je Britney pripravljena vnovič stopiti pred oltar. Jason je Britney zaprosil za roko na počitnicah na Bahamih prejšnji mesec, poroča Star Magazine.

"Ni
ravno pokleknil in jo zaprosil, a Brit je vseeno. Rekla je 'da', nato pa sta odprla steklenico penine in proslavila," je povedal dobro obveščeni vir. "Jason je Britney dolgo držal v objemu in jo poljubil na lice. Več ur sta se pogovarjala o prihodnosti in nista šla spat pred tretjo uro zjutraj. Hotela sta biti sama."

Britney naj bi razmišljala o decembrski poroki, ki naj bi bila v primerjavi s prvima dvema veliko elegantnejša. Na prvi poroki s prijateljem iz otroštva Jasonom Alexandrom je nosila bejzbolsko čepico in raztrgane kavbojke, tudi druga poroka s Kevinom Federlinom je bila vse prej kot elegantna. "Ko se bo poročila z Jasonom, želi, da bi bilo kot v pravljici," je povedal prijatelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.