Magazin > VIP
21 ogledov

Britney z in brez celulita

Britney Spears
1/2
Candie
Pevka Britney Spears se je pogumno nastavila fotografskemu objektivu, ki jo je prikazal točno takšno, kakršna je.

Britney Spears je posnela več fotografij za modno hišo Candie. Nekatere so pristne, druge pa naknadno obdelane. Privolila je, da se objavijo fotografije pred obdelavo in po njej. Priljubljena pevka je pokazala, kako kruta je modna industrija. Razkrila je, da njen videz še zdaleč ni popoln ter da je njeno telo, tako kot telesa vseh drugih žensk, pogosto na udaru maščobnih blazinic in celulita.

Za tako hrabro potezo se je odločila, da bi mladim dekletom dokazala, da je tisto, kar gledajo v medijih, včasih daleč od resnice. Zaradi svojih idolov so najstnice pogosto na raznovrstnih dietah, preizkušajo različne kozmetične proizvode in preparate, da bi dosegle obljubljeno lepoto, vse to pa škodi njihovemu zdravju.

Na fotografijah, ki niso obdelane, se lepo vidi, da ima Britney suho kožo, celulit, debela stegna in vse druge napake, ki pestijo ženske po vsem svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.