Magazin > VIP
24 ogledov

Britney zlorablja sinova?

Je pevka slaba mati? (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Pevko Britney Spears bo zaradi domnevnih zlorab nad svojima sinovoma zaslišala socialna služba.

Čeprav najbližji prijatelji in člani družine zanikajo, da bi bila pevka Britney Spears nasilna do svojih sinov, štiriletnega Seana Prestona in triletnega Jaydna Jamesa, nameravajo socialni delavci v Los Angelesu pevko zaslišati. Dobili so namreč namige, da je sinova napadla s pasom in jima namerno dala hrano, na katero sta alergična, po kateri sta hudo zbolela.

Losangeleškim preiskovalcem je o nasilju v hiši Spears povedal prav pevkin nekdanji telesni stražar Fernando Flores, ki je maja zoper pevko vložil prijavo o spolnem nadlegovanju. Prepričan je, da je pevka neuravnovešena in je ne bi smeli pustiti same z otrokoma, po njegovim besedah pa bi nasilno vedenje na njiju pustilo dolgoletne posledice. Britney naj bi bila nasilna marca in aprila.

Neki vir je za britanski The Sun povedal, da Britney noče biti slaba mama, vendar je Flores prepričan, da ima toliko težav, da ji otrok ne gre zaupati. "Prvič je bil šokiran, ko je pevka od njega zahtevala pas. Ko ji ga je dal, je z njim odkorakala v hišo, kjer je bil priča incidentom," je znano.

Že pred tremi leti je pevkin nekdanji telesni stražar Tony Barretto na socialno službo v Los Angelesu naslovil prošnjo, naj zaradi njenega nasilja do otrok sprožijo preiskavo. Takrat je bil priča njenemu jemanju drog in neprimernemu vedenju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.