Magazin > VIP
19 ogledov

Britney zopet samska

Britney Spears Jason Trawick FameFlynet
Ugibanj je konec. Po tem, ko sta konec lanskega leta preklicala načrtovano poroko, sta Britney in Jason oznanila, da sta se razšla.

O tem, da se bosta razšla, se je govorilo že od lanskega novembra, ko sta Britney Spears in Jason Trawick odpovedala načrtovano poroko. Sedaj je ugibanj o težavah v njuni vezi konec. Oba sta namreč že potrdila konec ljubezenske romance, poročajo tuji mediji.

"Vedno ga bom oboževala in ostala bova prijatelja," je povedala Britney, s komentarjem o koncu zveze pa se je odzval tudi Jason: "Konec enega poglavja pomeni začetek drugega. Britney in njena sinova imam rad in jih cenim in vedno si bomo ostali blizu."

Težave v njunem razmerju so opazili tudi prijatelji. Vir blizu para je izdal, da je Britney razočarana, ker naj bi se Jason več posvečal njenima sinovoma, kot njej, spala pa naj bi tudi v ločenih spalnicah. Drug razlog za razhod se po mnenju prijateljev skriva v tem, da naj bi si Britney zelo želela še enega otroka, njen 41 letni, zdaj že bivši izbranec pa si, kljub temu, da njena otroka obožuje, dojenčka s pevko naj ne bi želel.

Ljubezensko razmerje Britney in Jasona se je začelo leta 2009, zaroko pa je slavni par oznanil konec leta 2011. In kaj bo pevka počela sedaj? Pravi, da se bo seveda posvetila glasbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.