Magazin > VIP
17 ogledov

Brooke je skoraj zadavil

Charlie se bo posvetil ženi in otrokom. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Policija ameriškega mesta Aspen v Koloradu je v petek zaradi družinskega nasilja aretirala 44-letnega filmskega igralca Charlieja Sheena. Brooke Mueller med drugim trdi, da jo je celo davil.

Vse je kazalo, da bo Charlie Sheen v zaporu moral počakati do ponedeljka. Zaradi praznikov sodniki, ki določajo varščino namreč ne delajo.

Policija se je v petek zjutraj odzvala na klic v sili na naslovu, kjer prebivata zakonca. Igralec naj bi pretepel soprogo Brooke Mueller, vendar pa spletna stran TMZ poroča, da za začetek pretepa oba obtožujeta drug drugega. Soproga ni utrpela takšnih poškodb, da bi morala zaradi njih v bolnišnico.

Charlie je na srečo dobil možnost za izredno plačilo varščine oziroma pologa. Približno 6000 evrov je odštel za predčasno svobodo. Obtožen je namreč izrekanja groženj, nasilnega vedenja in kazenskega dejanja. Sodno dvorano bo moral obiskati 8. februarja 2010.

Sin prav tako znanega filmskega igralca Martina Sheena se je z Muellerjevo poročil maja lani, letos marca pa sta dobila fanta dvojčka. Charlie Sheen je zaslovel z vlogami v resnih filmih, kot sta Vod smrti in Wall Street, pa tudi s komedijo Napihnjenci.

Njegovo osebno življenje je polomija za polomijo. Leta 1990 je po nesreči ustrelil in ranil svojo tedanjo zaročenko Kelly Preston. Leta 1995 se je poročil z Donno Peele, kar je trajalo leto dni. Vmes in nato se je nekaj časa družil predvsem s pornografskimi igralkami, leta 1998 pa se je skoraj ubil s prevelikim odmerkom mamila kokain. Nato so ga aretirali in poslali na zdravljenje.
Leta 2002 se je poročil z igralko Denise Richards s katero ima dve hčerki. Ločila sta se novembra 2006, Richardsova pa je moža med drugim obtoževala nasilja v družini. Njegova tretja žena Brooke Mueller je po poklicu nepremičninska posrednica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.