Magazin > VIP
116 ogledov

Brooke Mueller dobila polno skrbništvo

Brooke Mueller, Charlie Sheen FameFlynet
Po 20 dnevih na zdravljenju je Brooke Mueller spet na pravi pot, je prepričan sodnik, ki ji je prisodil polno skrbništvo nad dvojčkoma, ki ju ima z igralcem Charliejem Sheenom.

Brooke Mueller je po predoziranju pred dobrim letom izgubila skrbništvo nad sinovoma Bobom in Maxom, zdaj pa ji je le uspelo prepričati sodnika, da si spet zasluži polno skrbništvo. Bolj kot Charlie Sheen, ki sicer ni kaj dosti boljši – tudi on se še vedno predaja drogam in uživa s prostitutkami, zato je imel sodnik pravzaprav težko nalogo. Po dolgi bitki je odločil, da je Brooke primernejša, in tudi razsodil, da ji ni treba opravljati nenapovedanih testov za mamila.

Novico je za ameriško spletno stran Radaronline.com potrdil vir blizu zvezdnice in dodal, da se je Brooke zadnje mesece zelo trudila in da se ji je to obrestovalo. "Kar se tiče socialne službe, je Brooke povsem okrevala in je po njihovem mnenju pripravljena na prevzem skrbništva nad fantoma."

V času, ko se je Brooke odvajala od drog in se je morala zdraviti v psihiatrični ustanovi, je za dvojčka skrbela Charliejeva bivša žena Denise Richards, ki pa se je začasnemu skrbništvo odpovedala, ko je videla, kako nasilna sta dvojčka do njenih treh otrok in hišnih ljubljenčkov. Po tem je skrb za otroke prevzel Brookin brat Scott. Charlie pa že dolgo več ne pride v poštev za skrbništvo, saj njegova dejanja govorijo sama zase.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.