Magazin > VIP
21 ogledov

Brooke Mueller ponovno na zdravljenju

S Charliejem sta prejšnji mesec dosegla dogovor o skrbništvu njunih dveh otrok. Žurnal24 main
Bivša žena Charlieja Sheena Brooke Mueller je v petek zavrnila test na droge, nato pa naj bi se ponovno prijavila na zdravljenje odvisnosti od drog.

Brooke Mueller, nekdanja žena Charlieja Sheena, je v petek zavrnila test na droge, ki ga mora opravljati kot del pred kratkim doseženega dogovora za skrbništvo s svojim nekdanjim partnerjem, zatem pa naj bi se prijavila v neznano ustanovo na zdravljenje.

Nekdanja nepremičninska agentka, ki je v preteklosti že imela težave z nedovoljenimi substancami, mora namreč opravljati test na droge vsak teden, dokler njuna dvoletna dvojčka Bob in Max ne dopolnita 18 let. Prejšnji teden pa naj bi se odpravila na narkomanski pohod, zato se je odločila za zdravljenje, preden bi Charliejevi odvetniki spravili zadevo na sodišče.

 

Pred nedavnim je sicer vztrajala, da je dobra mati in da sta otroka zdrava in srečna. "Fanta se imata krasno. Vsi smo zdravi in srečni," je povedala. "Ko ljudje govorijo vse tiste zlobne stvari, si mislim, zresnite se. Lahko bi rekla, da je 50 odstotkov laži. Vendar hočem, da ljudje vedo, da sem dobra mati."

 

Charlie in Brooke, ki zaključujeta ločitvene postopke, sta prejšnji mesec dosegla dogovor o skrbništvu. Dokler bo Brooke primarni skrbnik otrok, ju ima Charlie prva dva meseca vsak drugi konec tedna od sobote zjutraj do nedelje zvečer, naslednja dva meseca pa ju bo lahko imel že dan več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.