Magazin > VIP
1558 ogledov

Brooke Shields žrtev posilstva: "Da sem preživela, meji na čudež"

brooke shields Profimedia
Šokantna dokumentarna serija o njenem življenju.

Pred več kot 30 leti je igralko Brooke Shields posilil znan filmski producent. O tem nikoli ni spregovorila. "Nihče mi ne bi verjel. V tistem času takšnim zgodbam niso verjeli. Prepričana sem bila, da nikoli več ne bom dobila dela," je povedala. 

O tej zgodbi bodo gledalci več izvedeli v dokumentarni seriji o njenem življenju 'Brooke Shields: Pretty Baby', ki jo bodo predvajali aprila. Zvezdnico so v svet slavnih katapultirali filmi, v katerih je bila že kot najstnica možno seksualizirana. "Da sem preživela, meji na čudež," pravi Shields, ki je potrebovala več let, da je travmo predelala. "Sedaj sem bolj jezna, kot sem bila takrat. Ker gre za strašljive situacije, imaš vso pravico do tega, da te je strah."

Posilstvo se je zgodilo v njenih dvajsetih, ko je študirala na Princetonu in ni našla dela. To obdobje je označila za najnižjo točko v karieri. Nato jo je producent povabil na večerjo in povabilo je sprejela, ker je mislila, da se bosta pogovarjala o vlogi. Filmar jo je po večerji povabil v svojo hotelsko sobo, da bi si od tam poklicala taksi, a lepotica do telefona ni prišla. "Nisem se upirala. Zmrznila sem," je razkrila in dodala, da je za spolni napad krivila sebe. Svoje izkušnje se je sedaj odločila deliti z javnostjo v upanju, da bi ljudem s tem pomagala. "Svojo travmo vsak predeluje po svoji lastni časovnici. Ženske pa spodbujam k temu, da povedo svojo resnico," pravi mama dveh hčera.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.