Magazin > VIP
4035 ogledov

Brooklyn Beckham zabredel v težave

brooklyn beckham
Njegovi prijatelji so zanj v skrbeh. Ali njegova starša ignorirata težave?

"Otroke sva vzgojila v samostojne posameznike. Lahko jim zaupava,“ je pred kratkim izjavil David Beckham, ki si, če gre verjet govoricam, pred težavami najstarejšega sina Brooklyna zatiska oči.

19-letnik živi v New Yorku, v mestu, ki nikoli ne spi in je polno zabav, na katerih alkohol teče v potokih. In redni gost teh zabav naj bi bil tudi Brooklyn. Čeprav še ni star 21 let, sinu slavnega nogometaša in modne oblikovalke radi postrežejo z alkoholom, ki se ga mladenič prav nič ne brani. Nazadnje so ga močno vinjenega videli po zabavi, ki jo je priredila revija Love Magazine. Brooklynu so morali pomagati do doma, poročajo.

brooklyn beckham | Avtor: Profimedia Profimedia


Njegovi prijatelji pravijo, da to ni nič novega. Odkar je študij na univerzi The New School for Design obesil na klin, ga videvajo le še po raznih lokalih. "Brooklyn se zabav udeležuje skorajda vsak večer. Ima veliko prijateljev, saj rad časti pijačo,“ je povedal vir. 19-letnika financirata njegova starša, od katerih pa bi bolj kot finančno podporo potreboval čustveno, pravijo njegovi znanci. "Počuti se izgubljenega. Ne ve, kaj bi počel sam s sabo.“

Komentarjev 1
  • Janez_53 11:11 06.oktober 2018.

    Če imaš vsega polno rit, se to prej ali slej pokaže kot bumerang. Ni vse denar!