Magazin > VIP
22 ogledov

Brownov prvi intervju po Whitneyjini smrti

Bobby Brown Žurnal24 main
Bobby Brown je v svojem prvem intervjuju po smrti Whitney Houston povedal: "Nisem kriv, da je ni več med nami."

Za TODAY je spregovoril tudi o zadnjem snidenju s prelepo divo. "Žarela je. Bilo je neverjetno. Rekel sem si, da se mora počutiti zares odlično, saj je videti odlično." Browna, ki je bil s Houstonovo poročen 15 let, je novinar med drugim tudi vprašal, kako se je počutil, ko je izvedel, da je za pevkino smrt kriv kokain. "Bolelo me je. Sam sem že sedem let 'čist'. Nisem vedel, da se ona z drogami še bori. To je težek boj. Težko se je odrekati drogam."

Na očitke mnogih, da je ravno on iz Whitney naredil narkomanko, pa raper odgovarja, da je Whitney droge jemala že pred njuno poroko: "To me žalosti. A veste, kaj? Jaz poznam resnico. Če bi naju kdo zares poznal, bi vedel, kaj sva drug do drugega čutila. Vedeli bi, kako srečna sva bila. /.../ Pred Whitney se nisem zadeval. Kadil sem travo, pil pivo … Ne, nisem bil kriv za njeno odvisnost."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.