Magazin > VIP
103 ogledov

Bruce Jenner bi bil rad ženska

Bruce Jenner FameFlynet
Zvezdnik resničnostnih šovov in olimpijec Bruce Jenner bi si rad spremenil spol.

Bruce Jenner, najbolj poznan kot zdaj že bivši mož Kris Jenner, ki je širši javnosti najbolj poznana kot mati Kardashianovih zvezdnic, se je posvetoval z najboljšimi lepotnimi kirurgi na Beverly Hillsu o operaciji, s katero bi si spremenil spol.

Najprej mu bodo operacijo opravili na grlu, da mu bodo odstranili Adamovo jabolko, in opravili vse potrebno, kar se tiče prvih korakov pri operaciji spremembe spola. "Bruce počasi prikazuje svoj pravi jaz," je povedal vir za National Enquirer.

"Njegova družina je vedno sprejela dejstvo, da je imel zelo močno izraženo ženskost, vendar nihče ne razume, kako je lahko moški, ki je bil trikrat poročen in ima šest otrok, vsa ta leta živel v laži," je še povedal vir.

Jenner vztraja, da se je za operacijo odločil, ker nikoli ni maral svojega sapnika, a strokovnjaki trdijo, da je tovrstna operacija samo predhodna operacija za spremembo spola. "V 40 letih lepotnega operiranja te operacije še nikoli nisem opravil na nekom, ki ne bi želel spremembe spola," pravi lepotni kirurg Sherman Leis.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.