Magazin > VIP
116 ogledov

Bruce Jenner pozvročil nesrečo s smrtnim izidom

Bruce Jenner FameFlynet
Bruce Jenner je v soboto opoldan doživel prometno nesrečo, v kateri je umrla ena oseba. Zdi se, da je nesrečo zakrivil prav Bruce …

Nekdanji zlati olimpijski atlet in očim slavnih Kardashianovih Bruce Jenner je v soboto opoldan v Malibuju doživel avtomobilsko nesrečo. Kot poročajo mediji, je Bruce s sprednjim delom svojega črnega avtomobila zadel v zadnji del belega avtomobila, ki se je pred njim ustavljal pred rdečo lučjo, ta pa naj bi zadel v še enega pred njim, ki je nato zapeljal na cesto.

V nesreči naj bi bila tako udeleženi štirje avtomobili in osem oseb, od katerih je sedem ranjenih, voznica avtomobila, v katerega se je zaletel Bruce, naj bi življenje izgubila, piše TMZ.

Bruce, ki rumeni tisk trenutno polni zaradi svoje preobrazbe v nežnejši spol, naj bi prostovoljno opravil test alkoholiziranosti, vir blizu Jennerjevih pa je razkril, da je Brucea prav v času nesreče lovilo pet paparacev. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.