Magazin > VIP
68 ogledov

Bruce ženo prepustil Slovencu

Kris in Bruce Jenner FameFlynet
Čeprav je Kris Jenner uradno še vedno poročena, so govorice o tem, da je ujela hollywoodskega Slovenca, vse glasnejše.

O aferi med 58-letno resničnostno šefinjo klana Kardashian Kris Jenner in 31-letnim hollywoodskim Slovencem Benom Flajnikom, ki je zaslovel z ameriško različico šova Sanjski moški, smo že pisali. A očitno je res nekaj na tem. Kris naj bi se z mladeničem zabavala že nekaj časa, njenega odtujenega moža Brucea Jennerja pa to prav nič ne moti. Končno uživa brez ovratnice, vir blizu nekdanjega olimpijca pa je izdal: "Čeprav Kris uživa vso pozornost, je Bruceu za to prav malo mar. Pravi, da je žena zdaj težava nekoga drugega in da še nikoli ni bil srečnejši kot zdaj, ko živi sam."

Čeprav sta Kris in Ben že velikokrat zanikala, da sta več kot prijatelja, naj bi skupaj celo počitnikovala v Mehiki. Kljub temu pa naj bi se Kris z mladcem le zabavala in se ne zapletala v resno razmerje ali ga vmešavala v svoje družinsko življenje, saj ji ugled pomeni ogromno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.