Magazin > VIP
89 ogledov

Brutalno ubiti družinski člani zvezd

Charlize Theron
1/10
Reuters
Družinske tragedije ne doletijo le navadnih smrtnikov, temveč tudi znane obraze. Preverite, kdo od slavnih je utrpel hudo izgubo družinskih članov.

Za družinsko tragedijo pevke in igralke Jennifer Hudson je slišal ves svet. Oktobra 2008 je njeno mamo, brata in nečaka ustrelil in ubil William Balfour, izbranec njene sestre in oče njenega nečaka. Balfour je bil ravno sredi razhoda z Jenniferino sestro in ji je že prej zagrozil, da bo pobil njeno družino. Sodišče mu je prisodilo tri doživljenjske kazni brez možnosti pomilostitve.

Ko je bila Charlize Theron stara komaj 16 let, je njen oče, pijanec, fizično napadel njeno mamo ter grozil mami in njej. Charlizina mama ga je zato ustrelila in ubila. Sodišče jo je kasneje izpustilo brez kazni, saj so zaključili, da ga je ubila v samoobrambi.

16. januarja 1997 je Bill Cosby izgubil sina Ennisa, ki so ga hladnokrvno ubili ob cesti v Los Angelesu. Ennisu je počila avtomobilska guma, in ko jo je hotel zamenjati, se mu je približal oboroženi moški ter ga ustrelil.

Igralec Kelsey Grammer je v svojem življenju prestal že več tragedij. Ko je bil star 13 let, so njegovega očeta, ki ga je po ločitvi staršev videl le dvakrat, ustrelili do smrti. Leta 1975 je njegovo mlajšo sestro Karen ugrabil, posilil in ubil morilec na pohodu, Freddie Glenn. Pet let kasneje je v potapljaški nesreči izgubil dva polbrata dvojčka, 11. septembra 2001 pa je v terorističnem napadu umrl njegov bližnji prijatelj in producent.

Sestri Serena in Venus Williams sta septembra 2003 izgubili polsestro Yetunde. Umrla je v strelskem napadu v zloglasni losangeleški četrti Compton, ki je znana po nasilju in tolpah. Po soseski se je vozila s svojim fantom, ki je bil tarča napada, a napadalci so ubili njo. Umor je kasneje priznal Robert Edward Maxfield, član tolpe Crips. Dobil je 15 let zaporne kazni.

Legendarni košarkar Michael Jordan je julija 1993 izgubil očeta Jamesa. Ta se je z avtomobilom ustavil na počivališču v Severni Karolini, kjer se je hotel spočiti od vožnje. Dva najstnika sta ga na podlagi registrske tablice prepoznala, se mu približala in ga ustrelila. Ukradla sta mu mobitel in dva Michaelova prstana NBA.

Raper Ice Cube je imel komaj 12 let, ko je njegovo sestro Beverly Jean Brown ubil njen mož, potem pa sodil še sebi. Zvezdnik še danes v številnih intervjujih pove, da še danes veliko razmišlja o sestri in o dogodkih, ki so privedli do njene smrti.

Zloglasni režiser Roman Polanski je bil v 60. letih prejšnjega stoletja poročen z igralko Sharon Tate, ki je takrat veljala za sekssimbol. Sharon so visoko nosečo avgusta 1969 umorili privrženci morilca Charlesa Mansona. Sharon so zabodli kar 16-krat, ubili pa so tudi vse njene prijateljice, ki so bile tistega večera pri njej na obisku.

Igralec Mark Ruffalo je decembra 2008 izgubil svojega brata Scotta, ki je umrl zaradi strela v zadnji del glave. Našli so ga v njegovem stanovanju na Beverly Hillsu, umrl pa je kasneje v bolnišnici. Policisti so aretirali dva osumljenca, ki trdita, da je Scott umrl med igro ruske rulete. Policijska preiskava še vedno poteka, saj so kasneje dobili dokaze, da ruska ruleta najverjetneje ni bila vzrok smrti.

Režiser Brad Silberling je julija 1989 izgubil zaročenko, 21-letno igralko Rebecco Schaeffer. Rebecca je umrla na svojem domu, ko je odprla vrata dostavljalcu cvetja, ta pa jo je ustrelil. Morilcu je ime Robert Bardo in je bil njen obsedeni oboževalec, ki se je zakrinkal v dostavljalca in jo je pred tem zasledoval že tedne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.