Magazin > VIP
45 ogledov

Brutalno umorili kraljičinega laboda

kraljica Elizabeta II labod Reuters
Laboda, ki je bil v lasti kraljice Elizabete II, so našli razmesarjenega in zažganega, storilec pa naj bi ga kasneje spekel na žaru in pojedel.

Nesrečno žival so našli ob reki v bližini kraljičinega doma v kraju Berkshire na jugu Anglije. Našli so ga predstavniki dobrodelne živalske organizacije Swan Lifeline, ki skrbi za bolne in poškodovane labode. Nekdo je kraljičinega laboda barbarsko razmesaril, zažgal, ga dal iz kože, kasneje pa naj bi ga spekel na žaru in pojedel, predvidevajo pri organizaciji. "Kdorkoli je to storil, je vedel, kaj dela. Najbrž se je tega lotil zato, ker je hotel priti do mesa. Iz kože ga je dal spretno in vešče, predvidevamo, da ga je spekel in pojedel kar na licu mesta, na prenosnem žaru," je razložila zgrožena predstavnica organizacije, Wendy Hermon. Ob tem je dodala, da ne vedo, kako je bil ubit. "Lahko so ga ustrelili, ali pa celo pretepli do smrti."

Hermonova je še povedala, da ji je bilo slabo, ko je videla mrtvo žival. "Zgražam se nad dejstvom, da obstajajo ljudje, ki so zmožni tega."

Laboda naj bi ubili preteklo soboto, incident pa zdaj preiskuje policija. Vsi divji labodi grbci so v lasti kraljeve družine in njihov uboj velja za kaznivo dejanje.

Komentarjev 4
  • Žurnalček 13:55 31.december 2013.

    V Ameriki so prejšnji teden pobili 30.000.000 puranov , pa nikom ništa.No res ni lepo , samo da je labod kraljičin pa še manj!

  • sprehajalec 19:15 23.avgust 2013.

    Vem da maš raje, da Nedeljka Mišića popajo vsak dan na tale portal. Ampak mora biti pa kdaj tudi kaka druga novica. Tudi na Bledu, se je v prejšnjih časih kdaj pa kdaj to zgodilo.

  • Feminina 15:57 23.avgust 2013.

    Če je bil lačen in mu je kraljevsko teknil, mu jaz dam zeleno luč :)