Magazin > VIP
28 ogledov

Bryan je omrežil še eno sodelavko

Bryan Adams
1/11
Žurnal24 main
Potem ko je Bryan Adams oznanil, da pri 51 letih s svojo asistentko pričakuje prvega otroka, ameriški tabloidi zdaj pišejo, da se je ljubezensko zapletel s še eno sodelavko.

Govorice o Bryanovem ljubezenskem življenju so popolnoma zasenčile novico, da je glasbenik pred dvema dnevoma dobil zvezdo na hollywoodskem pločniku slavnih. "Nikoli si nisem upal predstavljati, da bom kdaj del tega," je povedal ob prejemu zvezde, vprašanjem o zasebnem življenju pa se je spretno izmikal.

 

Tako mediji kot njegovi prijatelji so bili močno presenečeni, ko so izvedeli, da 51-letni zvezdnik pričakuje otroka z 20 let mlajšo asistentko Alicio Grimaldi, saj je po besedah najbližjih namreč zadnji dve leti hodil s sodelavko Antonio. Zveze z njo sicer ni nikoli potrdil, a njegovi prijatelji so ju videli kot par.

Tudi z Alicio je imel pred leti intimen odnos, ko se je izvedelo, da bo rodila njegovega otroka, pa je novico potrdil. "Alicia mi je skozi leta pomagala pri glasbeni karieri, zdaj pa bova očitno ustvarila družino," je povedal Bryan, ostalih govoric pa ni hotel komentirati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.