Magazin > VIP
29 ogledov

Bulič: "Moje mesto je v parterju"

Dragan Bulič je bil ob prejetju viktorja za življensko delo oster do glasbenega Žurnal24 main
Slovenski glasbeni urednik Dragan Bulič, ki je pred tremi leti prejel viktorja za življenjsko delo, je razočaran nad tem, kje je moral sedeti na letošnji podelitvi zlatih kipcev.

Dragan Bulič, ki je znan obraz slovenske glasbene scene in dobitnik viktorja za življenjsko delo, je bil v nedeljo precej razočaran. Najprej nad tem, da so z odra odmevale le pesmi v angleščini, potem pa še zaradi sedežnega reda. "Glede na to, da sem leta 2010 dobil viktorja za življenjsko delo, sem vseeno pričakoval, da bom dobil kakšen boljši sedež. Sedel sem v zadnji vrsti enega balkona, kjer je bilo vroče in neudobno. Pri teh letih se nisem počutil dobro, saj mislim, da bi moral sedeti v parterju, kjer mi je nekako mesto."

Glasbeni urednik je dodal, da je vesel, da je Boris Cavazza letos prejel kipec za življenjsko delo, ter se ob tem pošalil, da ga bo opozoril na to, kje bo sedel čez tri leta.

Malce je pokritiziral tudi letošnje nominacije in prireditev, ki ga je sicer zabavala, a se mu je zdela predolga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.