Magazin > VIP
135 ogledov

Burt Reynolds skoraj umrl

Burt Reynolds FameFlynet
Igralca, ki se je zgrudil na svojem domu, je rešil eden od njegovih prijateljev.

77-letni igralec Burt Reynolds je imel visoko vročino, močno je bil dehidriran in nerazločno je izgovarjal besede, potem ko je trmasto zavrnil pomoč pri gripi, ki ga je položila.

"Imel je neverjetno srečo, da ga je poklicala prijateljica, da preveri, kako je z njim. Zvenel je slabo, tako da je takoj posumila, da ima napad," je povedal vir. Skupaj s prijateljico je pohitela v hišo, kjer ju je pričakal grozovit prizor. Burt je bil videti, kot da je tik pred smrtjo. Brez pomoči se ni mogel pobrati.

"Če prijateljici ne bi prišli, bi najbrž umrl, ker je prava trma in ni imel namena poklicati nikogar za pomoč ali iti sam v bolnišnico," je povedal vir.

Že nekaj časa je njegovo zdravstveno stanje zelo slabo, vendar je finančno na psu, tako da si ne more privoščiti oskrbe, ki jo potrebuje. Svojim prijateljem je celo rekel, da ima dovolj in da je pripravljen iti.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 12:52 07.februar 2013.

    Teli USA bedaki stvarno nimajo polma o normalnih odnosih v družbi. Naj pride v SLO , plaća obvezno in dodatno zavarovanje in v bolnišnici bo dobil vse kar rabi. Ne , rajši crkne , kot da bi odšel iz Buliwooda!