Magazin > VIP
35 ogledov

Butler spal z Brandi, a pozabil njeno ime

Gerard Butler Brandi Glanville FameFlynet
Igralec Gerard Butler je končno le priznal, da je bil intimen z Brandi Glanville.

Potem ko so ga že pred časom spraševali, ali je spal z Brandi Glanville, je igralec Gerard Butler vztrajno spraševal, kdo je ona. Sedaj pa je končno priznal, da je res spal z njo, vendar si ni zapomnil njenega priimka. Zvezdnica igra v resničnosti seriji Real Housewives of Beverly Hills (Resnične gospodinje Beverly Hillsa).

V intervjuju z radijskem voditeljem Howardom Sternom je povedal, da sta se spoznala na plaži in si privoščila malo zabave. "Zgodilo se je eno popoldne, bilo je zabavno. Je zelo divja," je še povedal.

Ko so njo vprašali, kako bi Gerarda ocenila v postelji na lestvici od 1 do 10, je odgovorila 11. "Brandi Glanville pravi, da si odličen v postelji," je Butlerja na ulici prestregel nek paparac. Igralec ni vedel, kdo je ona. V intervjuju je hitel pojasnjevati, da sta uživala na zabavi ter da si nista dala dela z nepotrebnimi informacijami.

Ko se je razvedelo, da je le spal z njo, jo je poklical in ji povedal, da ni ravno vesel, da je razkrila javnosti njune zasebne zadeve ter se ji tudi opravičil, da ni vedel, kdo je.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.