Magazin > VIP
27 ogledov

Cage na las podoben vampirju iz 19. stoletja

Nicolas Cage eBay/Flynet
Na eBayu se prodaja fotografija človeka iz ameriške državljanske vojne, ki je nadvse podoben hollywoodskemu igralcu Nicolasu Cageu.

Na eBayu lahko za milijon dolarjev kupite fotografijo iz leta 1870, na kateri je človek, ki je na las podoben 47-letnemu igralcu Nicolasu Cageu. "Osebno mislim, da je to on in da je neke vrste živeči vampir, ki oživi na vsake 75 let ali nekaj takega. 150 let od zdaj bi bil lahko politik, vodja kulta ali televizijski voditelj," je zapisal njen lastnik Jack Mörd.

Sklicna cena slike je milijon dolarjev, Mörd pa zatrjuje, da je fotografija avtentična in da je na njej človek, ki je živel za časa ameriške državljanske vojne. Zbiratelj je fotografijo našel na zadnji strani odvrženega albuma s portreti umrlih v vojni. Vendar pa samo fotografija človeka, ki je podoben igralcu, ni podpisana, zato se ne ve, kdo je ta oseba. S tem pa je skrivnostnost le še večja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.