Magazin > VIP
24 ogledov

Cageev sin pristal na psihiatriji

Weston Cage Žurnal24 main
Weston Cage, sin igralca Nicolasa Cagea, je pred nekaj dnevi pristal v psihiatrični bolnišnici. Tja so ga odpeljali po tem, ko so zdravniki ocenili, da je čustveno nestabilen.

Westona so v psihiatrično bolnišnico odpeljali, ker je sredi restavracije verbalno napadel svojega fitnes trenerja, pri čemer se je tako razburil, da se ni mogel nadzirati, niti umiriti. Priče pravijo, da je 20-letni rock zvezdnik hotel naročiti hrano, ki pa mu jo je trener odsvetoval. "Čisto je ponorel," je izdal neimenovani vir. Incident so prekinili policisti, ki so ga odpeljali v psihiatrično bolnišnico.

Razlog za Westonovo vedenje naj bi bile težave v zakonu, saj ga je žena Nikki Williams istega dne vrgla iz stanovanja. Parček je sicer poročen komaj dva meseca.

Novica o Westonovem vedenju je v medije prišla le nekaj tednov po tem, ko so njegovega očeta Nicolasa aretirali zaradi napada na svojo ženo Alice Kim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.