Magazin > VIP
21 ogledov

Cageev sin Weston aretiran

Weston Cage Flynet
Po tem, ko se je Weston Cage fizično znesel nad svojim osebnim trenerjem, zaradi česar je pristal na psihiatriji, so ga zdaj aretirali zaradi nasilja v družini.

Sina igralca Nicolasa Cagea so pred nekaj dnevi aretirali, ker se je s pestmi spravil nad svojo ženo Nikki Williams, s katero sta poročena komaj dva meseca. Poleg Westona se je v priporu znašla tudi ona, saj ni čisto nedolžna. "Nikki je Westona s steklenico udarila po glavi in ga urezala po roki. A tudi ona je imela vidne rane, zato so policisti odpeljali oba," je povedal vir, ki ga navaja ameriška spletna stran TMZ. Pred sodnikom pa se bo moral zaradi družinskega nasilja zagovarjati le Weston.

Dvajsetletni zvezdnik se je v medijih zaradi nasilja znašel že pred enim mesecem, ko je sredi restavracije verbalno napadel svojega fitnes trenerja in zato pristal v psihiatrični bolnišnici. Razlog za Westonovo vedenje naj bi bile težave v zakonu, saj ga je žena istega dne vrgla iz stanovanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.