Magazin > VIP
30 ogledov

Caine zanikal govorice o Conneryjevi bolezni

Michael Caine Sean Connery
1/2
Reuters
Igralec Michael Caine je zanikal, da je v intervjuju rekel, da sir Sean Connery boleha za alzheimerjevo boleznijo.

"To je nesmisel," je sir Michael Caine ovrgel govorice, da je za nemški časopis Bild povedal, da ima njegov prijatelj, sir Sean Connery, alzheimerjevo bolezen.

"V Nemčiji sem imel nekaj intervjujev za nov film in lahko le predvidevam, da je nekdo obrnil moje besede. Seana nisem videl več let, vendar sva z ženo pred dnevi z njim govorila po telefonu, ko je praznoval rojstni dan in počutil se je odlično. Bil je dobro, pod nadzorom je imel vse čute in sebe. Ta stvar o alzheimerjevi bolezni je čisti nesmisel. Ni mi jasno, kje so to dobili," se je močno razjezil Caine.

Osemdesetletnega igralca so v članku, ki je imel naslov Sean Connery pozablja svoje življenje, citirali: "Moralo bi nas resno skrbeti zanj (sir Sean)". Caine je povedal, da je igralec postal postopoma zmeden, da pogosto ne ve, kje je in da izgublja spomin. Bild je zapisal, da ima dostop do 83-letnega igralca le peščica njegovih dobrih prijateljev in zaupnikov. V članku je med drugim še zapisano, da ga je njegova žena, 77-letna Michelle Roquebrune, prepričala, da ima pri sebi njeno številko, če bi se zgodilo, da ne bi znal priti na svoj dom v New Yorku.

Conneryjeva predstavnica za javnost Nancy Seltzer je prav tako zanikala navedbe, da bi igralec imel alzheimerjevo bolezen. Povedala je, da so očitno Caina narobe citirali. "To je resnično neumno in nesmiselno," je povedala in zgodbo označila za smešno.

Sean in Michael sta prijatelja že več desetletij. Konec 50. let prejšnjega stoletja sta se spoznala na eni od zabav v Londonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.