Magazin > VIP
94 ogledov

Caitlyn Jenner grozi zapor

Caitlyn Jenner
1/4
Profimedias
Caitlyn Jenner je prestrašena, saj ji zaradi prometne nesreče, kjer je umrl eden od voznikov, grozi zapor.

Februarja se je zgodila prometna nesreča, v katero je bila vpletena tudi 65-letna Caitlyn Jenner. V nesrečo so bila vpletena štiri vozila, voznik enega je bil na mestu mrtev. Zdaj, več kot pol leta kasneje, je losangeleška policija izdala uradno poročilo, ki je dolgo kar 161 strani, v katere je nesreča podrobno opisana. V času prometne nesreče je sicer Caitlyn bila še vedno Bruce.

Bruce se je od zadaj zaletel v avtomobil 69-letne Kim Howe, ki je umrla na kraju nesreče. Poškodovanih je bilo še sedem drugih oseb, pet otrok in dve odrasli osebi.

Predstavnica za medije na losangeleški policiji je potrdila, da je Bruce takrat vozil neprevidno, glede na stanje na cestah in da bo usoda (zdaj) Caitlyn znana v roku enega tedna. Če jo obtožijo za krivo, jo čaka eno leto zapora.

Jenner je en dan po nesreči v uradni izjavi povedal: "Moje iskreno sožalje za družino preminule in vsem, ki so bili vpleteni v to grozno nesrečo. To je velika tragedija in ne morem se pretvarjati, da razumem, kaj preživlja družina preminule v teh trenutkih. Molim za vse vas. Sodeloval bom na vse mogoče načine.“

Komentarjev 2
  • Avatar mike1968
    mike1968 11:33 21.avgust 2015.

    in kaj je tu spornega? Ubilo je človeka in zato mora v zapor. Brez privilegijiev!!!

  • vzev 10:25 21.avgust 2015.

    Boljše da ga peljejo na zdravljenje.