Magazin > VIP
30 ogledov

"Čakal bom na Urško"

Ćemo ima za Urško samo lepe besede. (Foto: dvor.rtvpink.com) Žurnal24 main
Prva simpatija Urške Čepin, srbski pevec Ćemo, ki je v nedeljo zapustil resničnostni šov Dvor, je spregovoril o svojem odnosu s slovensko estradnico. Je na vidiku ljubezen?

Kako ste se počutili, ko ste zapustili Dvor?
Nikoli nisem bil bolje. Počutim se, kot bi zadel sedmico na loteriji. Srečen sem, ker sem videl svoje prijatelje in najbližje. Komaj čakam, da v roke vzamem mikrofon in zapojem tistim ljudem, ki so me do zdaj poslušali.

Kakšen je bil odnos med vami in Urško?
V začetku je bila to nekakšna romanca, toda videli bomo, kaj se bo iz tega izcimilo. Zmenila sva se, da se bova o tem pogovorila po koncu šova, saj so stvari med nama ostale še nedorečene. Ko Urška pride iz Dvora, jo bom zagotovo čakal v studiu. Takrat bova videla, kako se bodo stvari odvijale naprej.

Kakšno je vaše mnenje o Urški?
Mislim, da je Urška izjemna oseba. Je dekle odprtega duha, seveda v pozitivnem smislu. Ni pokvarjena ali zlobna. O njej lahko povem le najlepše stvari.

Strastem sta se pevec in Urška prepustila že prvi dan. Fotografije si lahko ogledate tukaj.
Kaj pa o njej menijo ostali stanovalci Dvora?
O tem nisem razmišljal. V bistvu mi za njihovo mnenje ni mar, pomembno je le, kaj o njej menim jaz.

Kako so vajine poljube komentirali vaši prijatelji in sorodniki?
Z družino se o tem nisem pogovarjal, moji prijatelji pa so bili presenečeni, saj vedo, da sem oseba, ki takšnih stvari ne počne v javnosti. Vsaj do zdaj je bilo tako.

Srbski mediji pišejo, da je Urška v Sloveniji izjemno popularna. Zakaj?
Jaz sem slišal, da je nastopila v slovenskem Big Brotherju slavnih, kjer je ostala en mesec, in da je voditeljica na neki slovenski televiziji. Mislim, da je za popularnost dovolj že sodelovanje v Big Brotherju.

Urška, ki jo gledamo v Dvoru, je povsem drugačna od Urške iz Big Brotherja. Vsi so jo imeli za pridno dekle, pri vas pa se je pokazalo drugače. Mislite, da je njeno obnašanje zaigrano in da so ji za to plačali?
Zakaj menite, da se Urška v Dvoru obnaša grdo? Jaz v njenem obnašanju ne vidim ničesar slabega.

Ali ima Urška možnosti za zmago?
Da. Gledalci cenijo normalne in pozitivne ljudi, kar Urška zagotovo je.

Kdo so vaši favoriti za zmago?
Na prvem mestu bi zmago privoščil novinarki Dragani Tripić, potem Lepi Lukić, na tretjem mestu mojih favoritov pa je Urška. Vedno navijam za ženske.