Magazin > VIP
16 ogledov

Čakal, preden je bil intimen z Demi

Poročila sta se leta 2005. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Ashton Kutcher je razkril, da sta se z Demi najprej dobro spoznala in šele nato postala fizično intimna.

32-letni Ashton Kutcher je povedal, da sta se z Demi Moore takoj ujela, vendar sta se najprej želela dobro spoznati in šele nato postati fizično intimna. "Moja zveza je bila najprej zveza. Nekaj časa se ni dogajalo nič fizičnega, vendar je bilo več kot prijateljstvo, bila je globlja povezava."

Poleg tega igralec verjame, "da moški po določenem času nočejo, da bi drug moški spal z njihovo žensko. Sčasoma vsi hočejo več. Vsi imamo željo po nečem posebnem, vsi hočemo biti tisti pravi," dodaja.

Igralec je tudi pojasnil, zakaj ženi tako pogosto na Twitterju izpoveduje svojo predanost. "Včasih je prijetno biti javno oboževan. Zato včasih stojim ob njej in twitam: 'Moja žena je nocoj videti čudovito'." Kljub temu pa priznava, da računalnik ne more nadomestiti osebnega stika. "Ko nas nekdo potrebuje, nas potrebuje vsega. Nobeno sporočilo ne more nadomestiti ljubečega dotika, ko nekdo, ki ga imamo radi, trpi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.