Magazin > VIP
60 ogledov

Čakarmiševa izjava ga čudi

Samir pri svojem nastopu ničesar ne bi spremenil, edino, kar bi si želel, je, da
1/28
Žurnal24 main
Samirju Koblerju se v nedeljo kljub izvrstnemu nastopu ni uspelo prebiti v finale. Namesto žametnega glasu bomo v njem spremljali plesni nastop skupine The Artifex.

Štajerec Samir Kobler se je moral v nedeljo kljub odlično zapeti uspešnici iz filma Top Gun You've lost that loving feeling posloviti od finala. V polfinalu je obtičal po "zaslugi" moškega dela žirije, saj sta tako Brane kot Branko podprla plesno skupino The Artifex.

Lucienne je dovolj profesionalna. Ona je tam zato, da oceni po lastni presoji, ne glede na to, ali je z nekom prijatelj ali ne. Mislim in verjamem, da je glasovala po svoji najboljši vesti.
 

Je bilo razočaranje nad neuvrstitvijo v finale veliko?
Nobenega razočaranja ni bilo. Moj osnovni namen, zaradi katerega sem se prijavil, je bil ta, da me ljudje spoznajo. Uvrstitev v finale je postala aktualna šele z uvrstitvijo v polfinale, tako da o tem sploh nisem razmišljal.

A zamerite Branetu in Brankotu, da vas nista spustila naprej?
Absolutno ne, niti si ne jemljem pravice vmešavati se v presojo vsakega posameznika. Edino, kar je morda malo v nebo vpijajoče in čudno, je Čakarmiševa izjava, da sem edini prepotentnež, ki se je uvrstil naprej. A to je pač mnenje posameznika. Čudno je tudi to, da so bili najprej The Artifex skritizirani, jaz pa pohvaljen, potem pa smo dobili kontra glasove. A tudi fantje so svoje delo korektno opravili, vsaka jim čast, držim pesti za naprej. Pravzaprav so v mojih očeh vsi, ki so se pojavili ne tem odru, zmagovalci. Prisotno je namreč ogromno treme, strahovito je vroče, adrenalin pa kar vre iz človeka. Da o tistem pričakovanju odgovora sploh ne govorim. Tisti, ki bi to dal enkrat skozi, bi drugače opazoval celotno dogajanje, ker je res naporno. Po domače povedano – za to moraš imeti jajca.

Moj osnovni namen, zaradi katerega sem se prijavil, je bil ta, da me ljudje spoznajo. Uvrstitev v finale je postala aktualna šele z uvrstitvijo v polfinale, tako da o tem sploh nisem razmišljal.
 

Ste bili kaj presenečeni, da je Jerica dobila največ glasov?
Sploh nisem razmišljal, kdo gre naprej. Želel sem si samo, da bi bilo oddaje čim prej konec, saj mi je bilo v jakni neznansko vroče. A takšna je bila pač scenska postavitev, saj sem sam prinesel to jakno s seboj.

Bi naredili kaj drugače, če bi dobili še eno možnost?
V samem nastopu ne bi ničesar spreminjal. Edino, kar bi si želel, je to, da bi lahko pesem odpel v celoti. Zaradi minutaže smo jo morali namreč precej rezati. A takšna so pač pravila igre, na katera ne moreš vplivati.

Menite, da je na Luciennin glas vplivalo dejstvo, da je ženina prijateljica?
Ne vem, kaj naj vam odgovorim, dvomim. Lucienne je dovolj profesionalna. Ona je tam zato, da oceni po lastni presoji, ne glede na to, ali je z nekom prijatelj ali ne. Mislim in verjamem, da je glasovala po svoji najboljši vesti.

Se vam ni zdelo čudno, ko je ob vašem prvem nastopu med drugim izjavila: "Ko zapreš oči, si lahko kar zamisliš Elvisa, ker imaš čudovit, žameten glas. Kje si bil do zdaj?" Vas je že kdaj prej slišala peti?
Že prej me je slišala peti, a ne na ta način. Zdi se mi tudi, da je bila Lucienne do mene celo bolj stroga kot ostala žiranta, kar tudi pozdravljam. Poskusila me je okarati zaradi moje, morda malo premalo dinamične, predstavitve na odru. A kot je rekel že Kastelic – izbral sem si počasno pesem in kaj drugega ne bi pristajalo zraven.

Ste dobili kakšne ponudbe za nastope?
Ponudbe so začele deževati, imam pa veliko stisko s časom. Služba mi namreč vzame ogromno časa, popoldne pa se posvečam prijetnejšemu delu – družini. A če se bo dalo kako sestaviti z ogromno potrpežljivosti s strani moje žene, bomo z veseljem nadaljevali tudi na tej strani.

Je za vas zdaj zgodba zaključena ali boste spremljali oddajo še naprej?
Zgodba se zame še zdaleč ni zaključila. Oddajo imam namen spremljati do konca, ker me zanima, komu se bo uspelo uvrstiti naprej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.