Magazin > VIP
352 ogledov

Čakarmiševa Katja zapustila POP TV

katja kovačič Facebook
Tiskovna predstavnica POP TV Katja Kovačič je po petih letih zapustila komercialno televizijo.

Kovačičeva, partnerka programskega direktorja POP TV Branka Čakarmiša, bo sedaj svojo energijo in znanje usmerjala na področje, za katero pravi, da je njeno poslanstvo – terapevtsko jogo in dihanje.

Vadbo sestavljajo nežna joga, terapevtski dih, vodena meditacija in delo z energijo. Jogijske vaje se izvajajo s pomočjo t.i. bolsterjev - mehkih, udobnih blazin, mehiških odej, očesnih blazinic, ki podpirajo položaj in skrbijo za to, da se lahko popolnoma predamo asani, dihu in energiji. "V posameznih položajih vztrajamo dlje kot pri običajni jogi, razteg pa je zato toliko bolj globinski. Z vajami skrbimo za zdravo hrbtenico, odpiranje medenice, ramenskega obroča, raztezamo vezivno tkivo, mišično ovojnico. Vaje pa odpirajo tudi meridijane, energijske avtoceste v našem telesu, ki z vitalno energijo oskrbijo vse naše organe ter prerodijo celotno telo. Terapevtska joga je primerna za vse - mlajše, starejše, za težje primere - po poškodbi ali operaciji, tiste, ki še nikoli niso slišali za jogo, vrhunske športnike, super je tudi za nosečke in vse, ki živimo v napetem, stresnem tempu, saj nam vadba ponuja regenerativni odmik od divjanja in akcije v mir in notranjo tišino,“ pravi Katja, ki je licenco za inštruktorico terapevtske joge pridobila v ZDA.

Več o tem lahko izveste na tej povezavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.