Magazin > VIP
39 ogledov

Calvin Harris dal Taylor Swift na čevelj

taylor swift, calvin harris Profimedias
Po 15 mesecih ljubezni se je končala še ena Hollywoodska zveza.

Prijatelj je povedal, da Calvin Harris in Taylor Swift nista več par. Da v njuni zvezi škripa, se je začelo govoriti že oktobra lani, ko naj bi Taylor znorela, ker je bil njen izbranec na tajski masaži, saj je bila prepričana, da si je glasbenik tam privoščil več kot le "obdelavo" hrbta.

Taylor mu je oprostila, a ljubezni naj bi bilo sedaj kljub temu konec. Zvezo je končal Harris, ki ga Taylor menda že nekaj mesecev "ne zanima več", a se je za njun odnos kljub temu še nekaj časa trudil.

"Nobene drame ni bilo. Stvari enostavno niso več delovale," je še dodal vir. Taylor Calvinove odločitve menda ni dobro sprejela. Čeprav ji je zlomil srce, je s Calvinom še vedno v stikih.

"Calvin jo je imel res rad, saj je bila drugačna od deklet, s katerimi se je prej dobival. Všeč mu je bilo, da je bila tako nedolžna in da ima tako veliko srce," pa je povedal Harrisov znanec. Taylor je menda opazila, da se njen fant odmika od nje in skovala načrt, ki pa se žal ni izšel tako, kot je pričakovala ... "Taylor je nato začela pritiskati nanj, naj jo popelje pred oltar. Takrat je Calvin opazil, da na to še ni pripravljen."

Glasbenika se na govorice še nista odzvala.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 1