Magazin > VIP
2856 ogledov

Cameron Diaz od sreče zajokala

cameron diaz
Pred štirimi leti se je umaknila iz Hollywooda.

Cameron Diaz se je leta 2015 poročila z rockerjem Benjijem Maddnom, iz Hollywooda pa se je umaknila že eno leto prej. Po nekaj propadlih zvezah z znanimi moškimi, kot sta Jared Leto in Justin Timberlake, se zdi, da je Cameron končno našla svojega princa, s katerim se menda že lep čas trudi zanositi. Star poroča, da se je slavnemu paru želja končno izpolnila.

cameron diaz | Avtor: Profimedia Profimedia


"Noseča je in od sreče je zajokala. Tri leta se je zdravila zaradi neplodnosti, tako da je bila njuna pot res težka. Po zadnji terapiji pa je le slišala vesele novice,“ je vir povedal reviji Star.

Benji in Cameron naj bi že začela s preurejanjem doma. Nabavila naj bi tudi že več stvari za otroka, med drugim zibko, voziček znamke Fendi in previjalno mizico. Imena pa menda še nista izbrala. "Zveneti mora edinstveno, a odločitev glede tega še ni padla,“ je še razkril vir.

Par govoric ni potrdil, je pa sumljivo, da igralka na zadnjih fotografijah trebuh skriva za veliko torbico. Da Cameron pričakuje otroka, se je v preteklosti sicer govorilo že večkrat. Upamo, da tokrat informacije držijo.

cameron diaz | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.