Magazin > VIP
28 ogledov

Cameron Diaz znova samska

Cameron Diaz in Alex Rodriguez Žurnal24 main
Cameron Diaz in Alex Rodriguez sta se po letu dni zveze odločila za razhod, razlog zanj pa naj bi bila ugotovitev, da njuna zveza nima prihodnosti.

Ameriška igralka Cameron Diaz in bejzbolist Alex Rodriguez naj bi se po poročanju ameriških medijev po letu dni zveze razšla. Čeprav razlog za razhod še ni znan, pa se govori, da sta se za ta korak odločila, ker sta ugotovila, da njuna zveza nima prihodnosti.

Osemintridesetletna igralka je sicer nedavno priznala, da je v profesionalnega športnika noro zaljubljena, po pripovedovanju njenih prijateljev pa naj bi ustregla vsaki njegovi želji. Zato ne morejo razumeti, da se je njuna zveza končala, saj so bili vsi prepričani, da bosta slej ko prej stopila pred oltar.

Pred Cameron je imel Alex kratkotrajno razmerje z igralko Kate Hudson, njegovi čari pa so omrežili tudi samo kraljico popa Madonno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.