Magazin > VIP
21 ogledov

Cameron in Alex spet skupaj

Cameron ni nič več samska. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Čeprav sta v začetku novembra objavila, da je njune romance konec, sta si igralka Cameron Diaz in igralec baseballa Alex Rodriguez dala še eno priložnost.

Pred nekaj dnevi so namreč paparaci Alexa in Cameron ujeli med sončenjem na jahti v Miamiju. „Videti sta bila zelo zaljubljena. Cameron je Alexa držala za roko in ga ves čas gledala,“ je za US Magazine razkril neimenovani vir.

38-letna igralka in 35-letni A-Rod sta govorice, da sta par, sprožila februarja, ko so jo ujeli med vročim plesom na neki zabavi v Miamiju. Po osmih mesecih zveze je medije preplavila novica, da par ni več skupaj. „Alexu ni več mar za Cameron. To je več kot očiten razlog za prekinitev,“ je takrat povedal eden od Alexovih prijateljev.

Po prekinitvi z Alexom so paparaci Cameron ujeli v družbi igralca Matthewa Morrisona, toda očitno se je igralka vrnila k stari ljubezni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.