Magazin > VIP
24 ogledov

Cameron leti za penisi

Cameron Diaz Žurnal24 main
Cameron Diaz je priznala, da se je za seks pripravljena usesti na letalo in odleteti do svojega izbranca.

Cameron Diaz, ki trenutno s Tomom Cruisom predstavlja film Kot noč in dan, je sproščeno priznala, da je velikokrat odletela po dober seks. "Sploh ne morem prešteti, kolikokrat sem se usedla na letalo in odletela do svoje ljubezni," je dejala Diazova. "Za moj posel ni to nič nenavadnega. Življenje to preprosto zahteva," je še dodala.

"Vedno letim za penisi. Moraš iti tja, kjer so," pravi Cameron, ki je o seksu spregovorila za revijo Playboy. "Ponavadi sem kar na živalski ravni. 'Vrzi me čez ramo. Ti moški, jaz ženska.' Nimajo vsi ravno takšnega pristopa," je povedala Cameron, ki obožuje telesni stik. "Svojega ljubimca se moram dotikati."

Seveda se ni izognila niti vprašanju o prvi spolni izkušnji. "Prvič sem seksala zgolj zato, da sem. Želela sem opraviti s tem. Po tem so se odprla vrata," je zaupala Cameron, ki je bila kot otrok zaljubljena v Harrisona Forda. "Ko sem bila stara devet let, sem v mislih poljubljala Harrisona Forda. Želela sem se poročiti z njim, to ni nobena skrivnost. A je že oddan, zdaj ne morem nič," je povedala Cameron.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.