Magazin > VIP
17 ogledov

Cameron odhaja na porodniško

Zakonca Cameron imata štiri otroke, od katerih je eden umrl lansko leto. (Foto: Žurnal24 main
Britanski premier David Cameron, ki je pretekli teden že četrtič postal očka, je sporočil, da si bo vzel porodniški dopust. Njegova žena Samantha je povila zdravo hčerko, katere ime še izbirata.

Punčka, ki za zdaj še nima imena, je bila rojena s pomočjo carskega reza in tehta slabe tri kilograme. Cameron je povedal, da se tako mama kot hčerkica počutita odlično, pa čeprav njenega prihoda niso pričakovali do septembra.

 

Kmalu po rojstvu je Cameron sporočil, da si bo vzel porodniški dopust, vendar ni razkril, kdaj. Premier hoče namreč čim več časa preživeti s hčerko, kar je nedvomno povezano s smrtjo njegovega sina lansko leto. Najstarejši Ivan je umrl zaradi prirojene dedne napake.

 

Javno iskanje imena

Novega člana družine pa se nista razveselila le zakonca Cameron, temveč tudi britanska javnost, saj so mnogi že začeli pobirati stave, kako bo ime njuni hčerkici.

 

Pobiralci stav pravijo, da ima največ možnosti ime Lucy, ki je bila v lanskem letu na 12. mestu najpopularnejših britanskih imen. Mnogi stavijo tudi na Daisy, ki je na istem seznamu pristala na 17. mestu ter na imeni Elizabeth in Juliet, nekateri celo na Beyoncé.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.