Magazin > VIP
17 ogledov

Cameron se je spravila nad J.Lo

Jennifer Lopez, Cameron Diaz Flynet
Jennifer Lopez in Cameron Diaz trenutno skupaj snemata romantično komedijo What to Expect When You’re Expecting, a na žalost ne gre vse po načrtih. Cameron namreč ne prenese starejše kolegice.

"Jennifer in Cameron se resnično nimata radi. Sploh ne komunicirata, ko pa že, je napetost med njima zelo velika," je za ameriško revijo Star Magazine razkril neimenovani vir. Govori se, da naj bi bila Cameron močno zgrožena nad Jenniferinim obnašanjem na snemanju, poleg tega pa zvezdnico ves čas opravlja za njenim hrbtom. Najbolj naj bi ji šlo v nos dejstvo, da ima Jennifer ogromno spremstvo, ki vključuje njeno mamo, tri asistente, ekipo za stiliranje in ličenje ter menedžerja.

A to ni vse. Po besedah vira se je Cameron spravila še na njene igralske sposobnosti. "Bolje bi bilo, da bi se držala svojih enodnevnih opravil, petja in sodelovanja pri šovu Ameriški idol," naj bi dejala 38-letna igralka. Jennifer pa se za njene pripombe ne zmeni. "Preprosto se pretvarja, da Cameron ne obstaja," je še razkril vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.